{parallax 1 content}
{parallax 1 content}
Zakup
O nama
O nama

Dobrodošli u Research Lab d.o.o., kompaniju koja je osnovana početkom 2023. godine zajedno sa portalom MetriQ, kao ideja koja prati svjetske trendove na tržištu nekretnina.

Naš cilj je da postanemo prva jedinstvena online platforma, ne samo kao agencija za nekretnine, već kao platforma za procjenu i analizu tržišta nekretnina, uz profesionalnu pomoć licenciranih agenata u dijelu investiranja, kao i finansijskih savjetnika za odabir najboljeg modela finansiranja kod poslovnih banaka.

Koristimo inovativne tehnologije kako bismo olakšali procese procjene, kupovine i zakupa nekretnina, te osigurali da naši klijenti dobiju vrhunsku uslugu od početka do kraja procesa.

Posebnu pažnju posvećujemo kreativnim marketinškim rješenjima i transparentnosti kako bismo smanjili mogućnost neugodnih iznenađenja u procesu zakupa i trgovine nekretninama.

Naši licencirani agenti nekretnina će vam pružiti profesionalnu podršku u kupovini, prodaji ili iznajmljivanju nekretnina, a naši finansijski savjetnici će vam pomoći da pronađete najbolji model finansiranja za vaše poslovanje.

Posvećeni smo tome da svakom klijentu pružimo personaliziranu uslugu.

{parallax 4 content}
Želite biti dio našeg tima?
{parallax 4 content}
Imate sugestiju, primjedbu, pohvalu?